perjantai 19. heinäkuuta 2013

Heinäkuun päiviä

Niin ne viikot menee eteen päin, ajatukset palailevat jo hetkittäin tulevan syksyn töihin, opiskeluihin ja muihin haasteisiin. Viime viikolla käytiin sukulaisten luona lomailemassa. Pikkuinen nautti serkkujen kanssa leikkimisestä. Onneksi nähdään rakkaita sukulaisia taas pian!




Pitkät automatkatkin sujui tosi leppoisasti ja mukavasti, kun oli rakas mummi mukana. Poika oli mielissään, kun sai mummin takapenkille seuraksi.:)




Käytiin samalla reissulla  muumimaailmassa, mitä oltiinkin jo pidempään suunniteltu. Reissu oli kokonaisuudesaan piristävää vaihtelua kotoiluun, muumimaailma jäi pojan sydämelle erityisesti. Joka päivä hän on puhunut papasta(muumi), hasasta(haisuli) sekä himiästä(hemulista). :)



Naantalissa oli todella ihana kesäpäivä, kun menimme muumeja tapaamaan. :) Kohokohta pojalle oli muumin ja kumppaneiden näkeminen, sekä muumitalossa käynti. Täytyihän poika kuvauttaakin "Papan fotossa".



Ikeassa käytiin sohvanhaku reissulla. Pojalle löytyi sieltä mieluinen nojatuoli. Pieni on tykännyt siitä kovasti. Tuoli siirtyy hänen mukanaan huoneesta toiseen pitkin päivää. :)






                                                        Kauniita heinäkuun päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)