maanantai 31. joulukuuta 2012

Uuden ovella

Joulua oli ihana valmistella tänäkin vuonna. Pojan kanssa kuunneltiin paljon joululauluja, askarreltiin, syötiin pipareita. Joulu tuo joka vuosi toivon ikuisesta sydämeen. Mitä lähemmäs joulua eletään, sitä lämpimämmin joulun sanoma tulee lähelle. Samalla kun tuntee rakkautta sisällään, on myös tietoisuus elämän hauraudesta, luopumisesta.

Jotain erityistä tunnelmaa on uuden vuoden ovella. Maailma on hengittänyt hetken rauhassa, nyt tuntuu hyvältä katsoa eteenpäin. Kevätkausi  on minulle luovuudessa raikasta aikaa. Valoa kohden on hyvä suunnitella uusia asioita. Oikeastaan mitä vain innostavaa ja ihanaa voi tapahtua! Minuun myös hiipii luomisen tarve voimakkaasti. Tuntuu kivalta, kun on konsertteja mihin valmistautua. On aivan erityistä,  että saan aloittaa uuden soittokauden joululoman rentoutumisen jälkeen. Pieni poikani saattaa sitä paitsi kävellä pian sujuvasti ilman tukea,saan ihailla hänen kehittymistään. Odotan kasvua, itsessäni ja vierellä kulkijoissa. Odotan elämän kohtaamista!

Mahdollisuus aloittaa alusta, löytää jotain uutta ja toisenlaista houkuttelee meitä. Ilman tätä, matka käy raskaaksi kulkea.

Elämäntäyteistä uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)