lauantai 2. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivä

Viikonloppu taas. Käytiin pojan kanssa ostamassa jo joulukalenterikin.. Jouluisia askartelujakin on jo tehty. Mutta onhan tässä aikaa vielä jouluun. :)




Tällä viikolla olen pitkästä aikaa säveltänytkin. Pidemmän tauon jälkeen kestää aina päästä vauhtiin, mutta tällä kertaa alkuun pääseminen sujui helpommin.





Katson televisiosta kohtuullisen vähän ohjelmia,  mutta eräs sarja on nyt tuntunut tosi kivalta katsoa. Vain elämää. :) Poikakin istui kiltisti minun kanssa melkein koko ohjelman ajan eilen. Erityisesti Juha Tapio on minulle tärkeä laulaja ohjelman taiteilijoista. Olen itsekin usein laulanut hänen kappaleitaan erilaisissa tilaisuuksissa. Niissä on niin  puhuttelevat sanat sekä kauniit melodiat.

Tänään kävin isäni haudalla Pyhäinpäivän kunniaksi. Miten ihana olisikaan, kun hän vielä eläisi. Jos vielä yhdet kahvit juotaisiin yhdessä, yhden kerran edes poika näkisi hänet, edes ihan hetken.. Mutta ikävä kyllä se ei ole mahdollista enää tässä ajassa. Onneksi on toivo iankaikkisuudesta ja taivaan kodista jossa voimme nähdä kerran.




Tänään meillä kävi ystäväperhe kylässä. Heidän lapsensa on meidän pienen ikäinen, joten kovasti täällä leikittiin. Yhdessä ja erikseen. :) Nyt ihana nauttia iltateetä.

Pyhäinpäivän rauhaa!





2 kommenttia:

Kiva, kun kommentoitte:)