perjantai 8. marraskuuta 2013

Sydämen valoa

Tällä viikolla olen ollut pitkästä aikaa pianotunnilla. Töissä meillä oli erityinen teemaviikko, joten viikko oli siltäkin osin poikkeuksellinen. Mutta nyt viikonlopun rauhaa ja lepoa. :)



Meillä poltetaan tällä hetkellä enimmäkseen led-kynttilöitä, koska poika on niin vahdittavassa vaiheessa. Toki välillä juhlapäivinä on kiva tunnelmoida aidoillakin kynttilöillä.


Poika tykkää pitää päässään tonttulakkia, välillä vaatii, että minunkin täytyy sitä kokeilla päähäni. :) 

Tänään tehtiin vähän isänpäivä askarteluja. Poika oli hoidossakin tehnyt isälleen lahjan. Kovasti yritti sitä minulle selostaa alku viikosta, että hoitotäti oli laittanut jotain piiloon. Kun loppuviikosta saatiin yllätys kotiin hoidosta, selvisi mitä poika oli yrittänyt minulle kertoa. Pojan oli vain vähän vaikea ymmärtää, että kotonakin vielä piti lahja piilottaa. :)


Poika totesi meidän tämän syksyn ensimmäisestä  jouluvalosta, että "Joulukuusi". :) Nyt jo kyllä alkanut sanomaan sitä myös jouluvaloksi. :)

Tänä viikonloppuna olisi vielä laulantaa tiedossa isänpäivä-juhlassa. Laulaminen onkin tuntunut viime aikoina taas niin tärkeältä ja omalta jutulta. Jospa oman laulun kautta voisin välittää jotain tärkeää ja todellista. 

Tunnelmallista viikonloppua!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)