sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kesän lämpöä*

Tällä viikolla on ollut todelliset kesäkelit! :) Teimme  pienen reissun Tampereen suuntaan tällä viikolla. Kävimme koiramäessä ja tapasimme sukulaisia. Yövyimme yhden yön tutulla mökillä ihanissa järvimaisemissa.




Matkalla on kiva ja piristävä käydä, mutta kyllä se niin on, että "Oma koti kullan kallis." :) Poika on tällä hetkellä niin vahdittavassa vaiheessa, että tutut, lapsiystävälliset ympäristöt  ovat helpoimpia paikkoja  viettää kesäpäiviä. Ja on tässä vähän haikeuttakin jo ilmassa, miehen loma alkaa olla lopuillaan, eikä minullakaan ole enää lomapäiviä paljon jäljellä.




Yksi mukava muisto jäi siitä, kun kävimme pienen ajomatkan päässä kotieläinpuistossa. Poika pääsi ratsastamaan ponilla ja ruokkimaan eläimiä. Ympäristö oli ihanan luonnonläheinen ja lapsiystävällinen. Kelikin oli sopivan lämmin. Jäätelöt herkuteltiin siellä pojan kanssa. :)





Kesän aikana on tullut nähtyä paljon rakkaita ihmisiä.  Monet kahvit on meillläkin juotu yhdessä läheisten kanssa. Lämpimiä muistoja talvea varten* Mutta onhan tässä vielä elokuu kesäaikaa ja syksykin sitten ajallaan on ihan raikasta vaihtelua taas.





Viime viikolla läheiseni löysivät isäni kirjoittaman runon. Kukaan meistä ei ole sitä aiemmin nähnyt ja runo oli todella kaunis. Surullinenkin.. Isäni kuoli muutama vuosi sitten. Häntä on tosi ikävä. Muistan hänen kerran kysyneen, tekisinkö sävelen, jos hän kirjoittaisi laulun sanat. Nyt olen joskus ajattellut, että harmi, kun asia ei ikinä edennyt, eikä enää ole ikinä mahdollista laulua yhdessä tehdä.. Mutta nyt olen tehnyt sävelen tällä viikolla runoon, jonka löysimme. Se on todella sydämeni laulu.






Tällä viikolla viikkosiivot jäivät tähän päivään. On niin hyvä mieli aina kun saa kodin siivottua! Eilen oli harvinainen päivä, kun käytiin miehen kanssa kahdestaan meidän suosikkiavintolassa syömässä. Ruoka oli taas tosi hyvää. :)

Kauniita päiviä ja kaikkea hyvää alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Oon niin samaa mieltä, että ihanaa on käydä reissussa, mutta vielä ihanampaa on palata omaan kotiin. <3 Oma koti on kuitenkin niin rakas paikka.
    Mä oon suunnitellut jo jonkun aikaa käyväni tuolla Koiramäki puistossa, mutta se vaan on vielä jäänyt. Josko joku kerta mekin tehtäisiin reissu sinne, katotaan. :)
    Oikein ihania kesäisiä päiviä teille!! <3 Meillä kans vielä muutama lomapäivä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiramäki oli kyllä tunnelmallinen ja kaunis paikka! Ehkä kuitenkin voi olla vielä kivampi vähän isommille lapsille, meidän poika vasta 2v 8kk. Poika tykkäsi aivan tosi paljon, kun portilla oli vastassa koiramäen hahmoiksi pukeutuneita :) Mutta alueellaan ei muuten näkynyt hahmoja, mikä oli meille vähän pettymys. Poika viihtyi parhaiten navetassa, missä sai hoitaa leikkilehmää.. :) Ja salaperäisiä kauppoja ja kahviloita alueella oli*
      Ihania ja rentouttavia kesäpäiviä teille! :)

      Poista

Kiva, kun kommentoitte:)