tiistai 8. heinäkuuta 2014

heinäkuun päiviä*


Niin ne  kesäpäivät rientävät. Mies aloitti juhannuksen aikoihin parveke/kuistiremontin, kyllä niissä tekemistä on riittänytkin. Mutta yläkerran parveke on nyt melkein valmis, siitä ollaan hyvillä mielin.



Ollaan se moneen kertaan todettu, että tosi iso homma on vanhan talon remontoinnissa. Ollaan siis laitettu kodissa kaikki uusiksi ja kyllä sitä hommaa riittää vieläkin, vaikka jo pari vuotta ollaan täällä asuttu. :)




Viime viikolla oli kauan odotettu retki muumimaailmaan. Päivä oli oikein onnistunut, poika oli tosi innoissaan koko retken ajan. Halasi melkein jokaista muumiperheen jäsentä useampaankin kertaa ja jännittyneenä kävi useamman kerran mörön luolassa. :) Ihania, rakkaita muistoja jäi päivästä*





Nyt on sitten viimein oikein kesäiset kelit. Poika nauttii, kun saa uida nyt melkein päivittäin järvessä. Mieheni on ahkerasti käyttänyt pientä uimassa. Minulla oli soitosta luovaa taukoa, nyt taas mukava aloitella soittojuttuja. 


Mielessä on vähitellen syksyn jututkin, mutta ihanaa olla vielä lomalla*




Kauniita, raikkaita kesäpäiviä on ollut ja niitä kaipaan lisää. Rauhallista kiireettömyyttä ja luovuuden ihanuutta. Ja pienen pojan elämän ihmeen seuraamista*

Ihania kesäpäiviä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)