tiistai 27. toukokuuta 2014

"Suvi suloinen.."

Kiirettä on pitänyt viimeiset viikot. Konsertteja, oppilaiden tutkintoja, säestyksiä... Mutta nyt alkaa kesä olemaan ovella. Sunnuntaina oli kevään viimeinen pianoesiintyminen. Siitä jäi ihan kiva ja juhlava mieli. Urakka takanapäin, katse kesää kohti!




Lauantaina olin laulukeikalla. Ohjelmistoon  halusin ottaa rakkaan suvivirren.  Lapsuuden kevätkirkoissa laulettiin tuo kaunis kappale. Sen jälkeen alkoi kesä ja vapaus. Ulkona tuoksui ihanalta ja koko maailma oli avoinna kauniina. 



Meidän pihalla on nyt uusia kukkia. Muutama ruusuntaimi odottaa istuttamista. :) Sain oppilailtakin taas ihania kukkia ja muistamisia. Jotenkin lämmitti tänä vuonna erityisesti mieltä. Viimeisen oppilaskonsertin jälkeen oli ihana maistaa oppilaan ostamaa herkullista suklaata. :)




Tällä viikolla on hoidettavana monenlaisia asioita, mutta tosiaan kiire alkaa helpottamaan. Tänään olin suunnittelupalaverissa syksyn projektia varten, huomenna harjoittelen kollegan kanssa konserttikappaleita, joita esitämme kesäkuussa.




Kevät on ollut täynnä elämää, tuntuu hyvältä laskeutua kesään vähitellen. Sopivasti soittamista, rentoutumista, paljon ihanaa yhdesssä oloa rakkaan pojan ja mieheni kanssa, sukulaisten näkemistä, ulkoilua ja lepoa. Siinä on jo paljon odotuksia kesää varten.


                                                                   Kauniita päiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)