sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Konsertin jälkeen

Palasin hetki sitten kotiin viiikon viimeisestä konsertista. Tämä viikko on ollut musiikin täyteinen. Keskiviikkona oli ystävänpäiväkonsertti, jossa soitin sekä yksin, että yhdessä toisten muusikoiden kanssa. Yleisöäkin oli hurjasti, saimme positiivista palautettakin kovasti, mikä aina lämmittää mieltä. Tämä päivä menikin valmistautuessa illan konserttiin ja nyt on ihanaa rentoutua kotona!



Ihanan keväisiä kukkia olen saanut mieheltäni ja konsertin järjestäjiltä. Konsertin jälkeinen olo on usein keveä. Valmistautuminen ennen esitystä sekä itse konsertti vievät kovasti energiaa, on ihanaa kun on tehnyt parhaansa ja saa nauttia kotona levosta ja vaikkapa kukista pöydällä. 




Eilen äitini oli auttamassa meillä hetken, että sain rauhassa soittaa konserttikappaletta. Tuliaiseksi poika sai söpön haalarin, jossa on pieni muumin kuva. Poika oli kovin kiinnostunut uudesta puvusta, huppua ollaan soviteltu päähän useita kertoja. :)
Konserttien jälkeen tuntuu usein tarpeelliselta pitää ainakin yksi vapaapäivä soitoista, jos vain mahdollista. Ensi viikolla aionkin ottaa löysemmin soittojen kanssa, viikon päästä alkaa jo hiihtolomakin töistä.



Nyt pikkumiehen iltapuuro ja hampaiden pesu:)  Ihana on pieni ihminen!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)