torstai 5. syyskuuta 2013

Lähellä elämää

Loppuviikkoa taas eletään, viikon työpäivät takana päin. Tänään oli ihana ulkoilukeli. Pojan kanssa kerättiin vielä loppukesän kukkia ja käytiin katsomassa tavarajunaa. Junat, lentokoneet, kaivurit ym ovat pojalle valtavia ilon aiheita. :)





Tällä viikolla tein päätöksen, joka vaikuttaa merkittävästi koko meidän perheen tämän lukuvuoden elämään. Valinta oli vaikea, mutta tein päätöksen sydämellä, laskien myöskin plussat ja miinukset asian suhteen moneen kertaa. Uskon, että tämä päätös oli oikea.  Olo tuntuu helpottuneelta, jopa ihanalta. Nyt tuntuu, että tämä oli ainut oikea ratkaisu koko perheen kannalta. Elämä on tässä-nyt ja niin ainutlaatuisen kaunis ja korvaamaton.




Eilen oltiin pojan ja mummin kanssa "retkellä" kaupassa ja syömässä.  Juotiin vielä myöhään kahvit ja syötiin herkulliset jätskiannokset. Miten suuri siunaus läheiset ihmiset ovatkaan. Tänään saadaan mies kotiin työreissulta, poika on varmaan aamulla onnellinen herätessään, kun isi on kotona. Ja kivalta se tuntuu minustakin.




Kaunista syyskuun alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)