lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kevään tuoksua

Tänään oltiin pitkäatä aikaa miehen kanssa kahdestaan syömässä ilman poikaa. Olihan se kivaa vaihtelua arkeen! Sen jälkeen olikin niin kiva taas palata pojan luo kotiin. Mummin kanssa oli ollut kivaa, eikä ollut ehtinyt onneksi ikävöidä meitä. :)



Ulkonakin oli tänään ihanan aurinkoista,  olo oli itselläkin raikkaan keväinen. Iloitsenkin kovasti siitä, kun valoisa aika on pidentynyt jo yhä pidemmälle iltapäivään.

Mummi toi pojalle pienen vieterillä liikkuvan pupun. Siitä on ollut paljon iloa, myös kissa-neiti on ollut siitä kiinnostunut. :)








Miten pienistä asioista sitä ihminen iloitseekaan. Arjen onnen hetket ovat niitä, jotka tekevät elämästä kauniin. Usein onni tulee siitä, kun näkee toisten iloitsevan jostakin. Tai jos jopa voi itse tuoda hyvää mieltä muille.





Joinakin päivinä soitto sujuu niin mukavasti ja sopivan rennosti. Toisinaan tuntuu haastavammalta päästä parhaaseen mahdolliseen soittofiilikseen. Tänään harjoitellessa olo oli sopivan keveä. Innostuin myös suunnittelemaan jo uutta ohjelmistoa syksyn varten. 

Ihania kevään tuoksuisia päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)