maanantai 18. maaliskuuta 2013

Odotusta

Taas on uusi viikko alussa. Tänäänkin oli todella kaunis sää ulkoilla. Mieli lepää valoisissa iltapäivissä, kohta on jo Pääsiäinenkin.. Olen jo useita viikkoja sitten ostanut tarvikkeita pääsiäisaskarteluihin. :)  Pojan mukana tuli tänään hoidosta suloinen, pieni ruukku, johon hän oli itse kylvänyt rairuohoa. Kovasti poika tuntui olevan ylpeä astiasta, ja osoitti siitä " nenä".. :)





Nyt sitten odotellaan vain kasvua pojan kanssa. :) Ihanimpia aarteita maailmassa ovat oman lapsen tekemät! Kiva, kun saa valmistella kotia pääsiäiskuntoon ja suunnitella pojalle kukonpesää. Tykkään suunnitella kaikenlaista salaperäistä pojalle, on niin ihanaa nähdä pojan ilahtuvan pienistä asioista, mitä olen hänelle tehnyt. On mukava, kun on jotain positiivista odotettavaa. Elämään tulee suuntaa ja tarkoitustakin. Elämästä tulee kaunis!




Minulla on pari isompaa konserttia, joihin nyt valmistaudun. Odotan niitäkin. Sitten on taas aika uusille tuulille.






On ihana nähdä, miten oma lapsi kehittyy. Aina on joku uusi asia, mitä odotetaan pojan kehityksessä.     Tuntuu niin ihmeelliseltä, kun poika oppii uusia sanoja tai oppii ymmärtämään uusia elämän asioita. 
Silloin tunnen olevani maailman onnellisin, kun poika sanoo : äiti. :)

Valoisaa alkanutta viikkoa!


4 kommenttia:

  1. Mukavaa kevään odotusta poitsun kanssa!

    VastaaPoista
  2. Se on meidän luovien vahvuus, että koskaan ei tule aika pitkäksi, ei edes odottaessa. Voi mielikuvituksessa mennä mihin vain. :)

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoitte:)