keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Teetä ja rakkauspakkaus

Tänään matkustin aamuauringon aikaan pianotunnille ja kotiuduin iltapäivällä. Innostuimme pojan kanssa lähtemän vielä muskariinkin. Loppuviikosta aikataulut vähän helpottaa. Miten ihana onkaan teehetki illalla, kun koko perhe alkaa rauhoittumaan.






Pojan kanssa tuntuu tärkeältä, että on paljon rauhallisia kotipäiviä, jolloin ei ole tiukkoja aikatauluja tai reissaamista paikasta toiseen. Se sopii hyvin kyllä minullekin. Osapäivätyössä olo tuntuu tähän elämän tilanteeseen oikealta ratkaisulta. Enkä haluaisi luopua kotipäivistä pojan kanssa, ne ovat elämäni tärkeimpiä hetkiä. Korvaamattomia.



Pojan hoitopaikassa kävi valokuvaaja ja tällä viikolla ollaan saatukin postissa kivoja kuvia. Vielä kun löytäisi kaikille ihanille kuville hyvät kehykset. Tarkoitus olisi hankkia pian myös pojan 1- vuotis kuviin kehyksiä. 1- vuotiskuvat  otettiin Studio Weississä ja tykkäämme niistä tosi tosi paljon!




Kuvien lisäksi tilasin kassin pojan kuvalla varustettuna. Yritin ottaa siitä kuvan, mutta poika päätti lepuuttaa sen päällä. :)

Poika on ollut tiiviisti äidin sylissä iltaisin, kun olen parina päivänä ollut pidempiä päiviä poissa kotoa. Lämmin pieni rakkauspakkaus.
Ihana olla pienelle niin rakas ja rakastaa itsekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)