torstai 28. maaliskuuta 2013

Niin paljon hyvää

Nopeasti on mennyt hiljainen viikko, tänään onkin vielä monenlaista tekemistä, niin sitten on hyvä rauhoittua Pääsiäisen viettoon.





Eilen kävin suklaaostoksilla, kinderit kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen.:) Pojan pääsiäisaamun kukonpesään löytyi myös herkkuja.. :)



Pojan kylvämä rairuoho on kasvanut niin hyvin, että sitä on jo pariin otteeseen lyhennettykin. Pojalle tein oman pienen kortin.






Meidän pääsiäispajunkissa nauttii valoisista päivistä ikkunalaudalla. :)


Pääsiäisenä on tarkoitus nähdä rakkaita ihmisiä ja levätä. Sunnuntaina soitan pääsiäiskonsertissa. 
Ollaan pojan kanssa kuunneltu lapsuuteni pääsiäislaulua. 

Miten kovasti pienenä odotinkaan pääsiäistä, kaikkea ihanaa, mitä siihen liittyi. Tärkeää oli mennä trullittelemaan ja löytää pääsiäislauantaina kukon pesä. Joskus mentiin pääsiäiskokolle. Tärkeintä
 oli kuitenkin pääsiäisen raikas tunnelma. Pitkältä tuntuvan pitkän perjantain jälkeen laulettiin "lensi maahan enkeli, jotuisampi tuulta. Suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta, suuren kiven vieritti hän syrjään haudan suulta." 



Toivon, että pojallekin voisi jäädä ihania muistoja lapsuuden pääsiäisistä. Nyt asun taas lapsuuteni maisemissa, rakkaita muistoja on niin paljon. Suurin tunne on kiitollisuus, minulla on ollut paljon rakkautta ja ihanaa lapsuudessani. Ne muistot kantavat vieläkin.

"Kivelle hän istahti, puhui iloisesti, Jeesus nousi haudastaan ja elää,ikuisesti, Jeesus nousi haudastaan ja elää ikuisesti."
Siunattua Pääsiäistä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)