sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kohti pääsiäisviikkoa

Sunnuntaina tulee usein kaihoisa olo, kun tietää, että arki on taas alkamassa. Viikonloppuisinkin kyllä tekemistä riittää, mutta silti on ihanaa, kun tietää, että on vapaata töistä ja aikaa enemmän omalle perheelle.

Viikonloppuna olen soitanut sen mitä olen ehtinyt, nauttinut kauniista pääsiäisaiheisista lauluista, mitä säestän viikon päästä konsertissa.  Kotia on vähän tuunattu jo pääsiäiskuntoon, mutta kunnon pääsiäis siivot täytyy tehdä ensi viikolla.


Pääsiäiskortit ovat nyt askarreltuina, huomenna sitten postiin. :) Askartelu on mukavan  rentouttavaa puuhaa, silloin kun on sopivasti  siihen aikaa. Tuntuu, että sitä aikaa on moneen asiaan niin vähän tällä hetkellä, mutta toisaalta osaa arvostaa vapaa-aikaa enemmän, kuin ennen. Ainakin eri tavoin.

Oikeastaan monet ennen itsestäänselvät asiat tuntuvat nykyään erityisiltä.


Olen tämän viikonlopun aikana erityisesti ollut kiitollinen siitä, että mieheni on niin ahkera laittamaan ruokaa. Hän on meidän perheen ykköskokki ainakin tällä hetkellä. Niinkin arkinen ruoka, kuin makaronipata on hänen tekemänään huippuhyvää!:) Makaronipata on kyllä muutenkn minun yksi suosikki, tuntuu maistuvan myös perheen pienimmälle.




Miehen reseptin salaisuus makaroonipadassa on Bulgarian jogurtti ja tacokastike. 



Pojan mielestä on mukavaa seurata kisulin syömistä. Hän ei malttaisi millään antaa aina ruokarauhaa kissaneidille. :) 


Rauhallista pääsiäisviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoitte:)